Home

Camperbus huren

Heb je altijd al eens met een camperbus op vakantie gewild?
Maar vindt je een camper aanschaffen te veel van het goede?
Dan kan je er misschien is over nadenken om er één te huren.
Kun je gelijk kijken of het kamperen met een camperbus ook echt iets voor je is. Dan ben je bij mij op het goede adres, tevens kan ik je ook wegwijs maken in het camper wereldje.

Onze camperbus is beschikbaar voor drie personen. De bus is compleet met al onze inventaris te huur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stoelen, tafel, tenttapijt, barbeque met gasaansluiting, fietsendrager, pannen, borden, bestek. Maar ook een fietsendrager hoort daar bij.

In 2008 zijn we begonnen met het op vakantie gaan in een camper.
We waren toen nog met ons tweetjes en gingen met een Oldtimer VW-T3 camper naar Italië op vakantie. Wat een waanzinnige vakantie’s hebben wij gehad met deze camper, die herinneringen hou je voor altijd. Want waar je ook woont, wat je ook doet en hoe oud je ook bent, die herinneringen pakt niemand je meer af.

De vrijheid die een camper biedt is voor ons de ultieme vakantie. Je eigen mini huisje op wielen, je eigen vertrouwde plekje waar je eet en slaapt in je eigen bed. We zijn echte buiten en natuur mensen, maar als het slecht weer is dan moeten we ons helaas in de camper vermaken.
Met een camper kan je overal naar toe, of onderweg even parkeren om een kopje thee/koffie te maken of gewoon te genieten van het uitzicht. Je bent niemand iets verplicht, als wij zomers op vakantie gaan dan reserveren we nooit en zien vanzelf wel waar we gaan overnachten. Of wat we tegenkomen onderweg. Dat vinden wij nou zo leuk aan een camper!

Kortom het erop uit gaan met de camper is voor ons één van onze lievelingsbezigheden in onze vrije tijd. En als het kan, dan gaan we ook graag op pad met de camper. Vooral het genieten zodra je instapt en wegrijdt dat gevoel hebben we elke keer weer opnieuw!

We hebben besloten om onze camperbus te gaan verhuren zodat ook jij eens zou kunnen ervaren hoe het is om met een camperbus op vakantie te gaan. Te ervaren hoe je een vakantie mee maakt, hoe je reiservaringen op hebt gedaan onderweg, hoe je terug komt van een dagje weg en ervaart hoe het is om te leven en overnachten in een klein huisje op wielen.

Wij zijn heel benieuwd hoe jullie dit nieuwe avontuur gaan beleven!
Stuur mij gerust een berichtje als je graag wilt weten hoe het is en voelt om met een camper erop uit te trekken.

Mocht je interesse hebben in huren of meer informatie wat betreft de kosten per nacht, stuur ons dan een berichtje. Dat kan en mag altijd!