Onze camperbus.

Begin februari 2021 hebben we deze Fiat Ducato camperbus gekocht. We wisten van te voren dat het een project zou worden. Want het interieur zag er wat vergaan uit en dat kunnen we natuurlijk veel mooier maken. Op mijn Instagram zal ik af en toe wat plaatsen, maar ook hier kan je alles stap voor stap volgen.

Deze tekst vond ik wel erg toepasselijk aangezien we nog steeds in die vervelende Corona tijd leven. Met de camper kan je toch even weg en kan je veilig in je eigen bubble leven, oftewel je tiny house op wielen. Je bent niemand tot last. Dat is toch wel erg fijn, je bent er eventjes tussenuit en andere omgeving.. Wij kiezen vaak voor de natuur om ons heen.

Zoals de volgers van mij op Instagram inmiddels weten hebben wij eind vorig jaar (2020) een andere camper gekocht. Dus hebben we nu met de buscamper erbij twee campers. Tevens willen we de bus gaan verhuren. We hebben ons twee weken terug aangemeld bij de bekende verhuur website Camptoo. Via Camptoo kun je de beschikbaarheid van onze camperbus zien. Mocht je interesse hebben om onze bus te huren, twijfel dan niet en stuur mij dan even een berichtje.

Hieronder zie je wat fotootjes van de Buscamper “De Witte Beer” zoals we deze gekocht hebben. Klik op de foto voor een vergroting.

Het is de bedoeling dat als de camperbus genaamd “De Witte Beer” terug is van de garage we hem eerst gaan opknappen voor hij de verhuur in gaat. Zo wordt er nog een 4e gordel achterin geplaatst en komt er een 3e slaapplaats in. Dat moeten we vervolgens nog doorgeven via de RDW en moet hij opnieuw gekeurd worden. Hoe dat in zijn werk gaat weet ik zelf eigenlijk ook nog niet.

We wachten met smart tot we kunnen beginnen met “De Witte Beer” maar er waren wat problemen met de levering van de bladveren.. en sinds Corona er is gaat overal meer tijd in zitten, zucht. Dus het is niet anders, het mooie weer is er en dan wil je beginnen. Maar zonder bus kan je weinig hé?

Daarnaast krijgt hij nog een metamorfose zodat “De Witte Beer” er straks kwa interieur een stuk aangenamer uit ziet. Ik ga nog niets verklappen, want natuurlijk hebben wij al wat ideetjes op een rijtje gezet.
Maar zoals beloofd houdt ik jullie op de hoogte. Dus hopelijk kan ik jullie de volgende keer alvast wat meer laten zien van de binnenkant.