«

»

Camping Stavelot

Als de wind de kant van de camping Stavelot op staat hoor je auto's of motoren die op het circuit aan het rijden zijn van Francorchamps.
Dus een echt stille camping is dit niet. Op deze camping komen over het algemeen veel mannen die met hun motor of auto gaan racen op het circuit. 


Camping L'Eau Rouge 

Heeft een mooi ligging aan een riviertje.
Er zit een bar vooraan bij de camping met een tv, voorbij de bar is een grote sanitaire ruimte met gezamenlijke wasbakken, douches en apart nog een ruimte voor kinderen/baby's.

Daarnaast nog 2 aparte toiletruimtes. De grote sanitaire ruimte is goed onderhouden en schoon. Je hebt aan de andere kant van de camping ook nog een gelegenheid jezelf te douchen en naar de toilet te gaan, maar deze sanitaire ruimte was toen wij er waren (2010) niet goed onderhouden. Afwassen kan je er ook doen alleen koud en lauw water.

Wat we erg prettig vonden  was dat we zelf onze camper plek mochten uitzoeken. Dus dat werd een rustige plek tussen de oudere generatie.
Hieronder twee foto's, klik op de foto voor een uitvergroting.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.