Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Ariënne en Stephan een stel van eind dertig, wij zijn helemaal verknocht aan kamperen met onze kleine tiny huis op wielen.. Onze 2 mopshonden gaan altijd trouw met ons mee op vakantie en sinds 2017 gaat er een derde hond mee op vakantie. Een mechelse herder, we zouden geen leuke vakantie kunnen hebben zonder onze viervoeters. En sinds kort gaat onze zoon ook met ons mee op vakantie.

Wij houden van veel natuur, rust en niet te veel drukte en Nederlanders om ons heen in het land waar wij ons op dat moment bevinden.
Maar toch ontkom je er nooit aan natuurlijk, want je komt ze overal tegen.. en soms is dat ook wel weer leuk

Op Cheetahtravel.nl kunt u onze camping en camperplaatsen beoordelingen vinden. Waar moet je op letten als je de hond mee neemt op vakantie?
Al onze klussen aan de VW-T3 camper (die inmiddels zomer 2013 is verkocht ) kan u ook vinden op de website; van vernieuwd interieur met Cheetah look tot nieuwe onderdelen op het technische vlak. 
Daarnaast wat extra informatie, tekeningen en bouwplaten van verschillende types Volkswagen campers en busjes.

Verder vind je hier onze vakantie ervaringen van diverse campings en camperplaatsen, met daarnaast informatie over vakantie landen in Europa, diverse kampeertips, dagje weg in eigen land. Op het moment hebben wij geen camper meer, maar reizen nog graag rond in Nederland en de rest van Europa. Het is wel even heel wat anders zonder een camper. Maar in de toekomst willen we zeker weer een camper aanschaffen. Want slapen in een tentje is niet echt ons ding. Eenmaal een camperaar altijd een camperaar!

Ik ben in 2009 begonnen met deze website Cheetahtravel.nl. Omdat ik bloggen leuk vindt en omdat ik al onze werkzaamheden aan onze Volkswagen T3 hoogdak camper wou vastleggen en tegelijk wilde delen met vrienden en kennisen.
Die website is uitgegroeid naar alles waarin ik (Ariënne) mij in interesseerde en ik trok daarmee ook behoorlijk wat bezoekers uit binnen en buitenland.

Op Cheetahtravelnkunt u onze camping en camperplaatsen beoordelingen vinden.
En waar moet je zoal op letten als je de hond mee neemt op vakantie?
Verder vind je hier onze vakantie ervaringen van diverse campings en camperplaatsen, met daarnaast informatie van vakantie landen in Europa.

Sinds 2017 zijn wij in het bezit van een Ford Transit Alkloof camper en hebben daarmee al fantastische trips gemaakt.

Tot de dag van vandaag wordt er nog steeds af en toe aan deze website gewerkt en dat blijven we ook met alle plezier doen!
Het is even stil geweest met nieuwe berichten plaatsen maar dat kwam vanwege diverse privé omstandigheden en dat we gezinsuitbreiding hebben gehad en daar gaat ook veel tijd in zitten.
Maar we hopen zo langzamerhand weer wat meer tijd voor het bloggen en het bijwerkern van deze wesite over te houden.

Kortom genoeg informatie om u niet te hoeven vervelen!
Heeft u tips of wilt u uw eigen ervaringen delen? Stuur ons dan een email.