Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Ariënne en Stephan een stel van eind dertig, wij zijn helemaal verknocht aan kamperen met onze kleine Tiny huis op wielen.. Onze  honden gaan altijd trouw met ons mee op vakantie, we zouden geen leuke vakantie kunnen hebben zonder onze trouwe viervoeters. En sinds kort gaan we als een echt gezin op vakantie.

Wij houden van veel natuur, rust en niet te veel drukte en Nederlanders om ons heen in het land waar wij ons op dat moment bevinden.
Maar toch ontkom je er niet aan, want je komt ze overal tegen.. en soms is dat ook wel weer leuk.

Ik  (Ariënne) ben in 2009 begonnen met deze website Cheetahtravel.nl. Omdat ik bloggen leuk vindt en omdat ik al onze werkzaamheden aan onze Volkswagen T3 hoogdak camper wou vastleggen en tegelijk wilde delen met vrienden en kennisen.
Die website is uitgegroeid naar alles waarin ik (Ariënne) mij in interesseerde en ik trok daarmee ook behoorlijk wat bezoekers uit binnen en buitenland.

Op Cheetahtravel.nl kunt u onze camping en camperplaatsen ervaringen lezen. De klusjes van onze oude VW_T3 camper  (die inmiddels zomer 2013 is verkocht ) van vernieuwd interieur met Cheetah look tot nieuwe onderdelen op het technische vlak. Daarnaast wat extra informatie, tekeningen en bouwplaten van verschillende types Volkswagen campers en busjes.
Verder vind je hier onze vakantie ervaringen met daarnaast informatie over vakantie landen in Europa, diverse kampeertips, dagje weg in eigen land.

Van 2017 tot 2019 waren wij in het bezit van een Ford Transit Alkoof camper en hebben daarmee fantastische trips gemaakt. De alkoof hadden we voorzien van nieuwe bekleding, en nieuwe verf binnenin. Voor de honden hadden we ook een nieuwe plek gemaakt. Zodat we er in 2019 heerlijk van konden gaan genieten.

Totdat we in de lente van 2019 met toeval tegen onze nieuwe camper aan liepen.. Ford Transit Integraal met garage achteraan, en binnenin zit boven de garage een vast 1 persoonsbed. Superhandig vonden wij en zowieso meer ruimte binnenin omdat je nu een garage hebt.
Dus… we zijn nog één laatste weekend met de alkoof weggeweest en daarna hebben we deze te koop gezet.
De nieuwe eigenaren verhuren de camper ook, misschien leuk om te weten.
Ze zitten in de buurt van Amersfoort.

Toen waren we heel even de trotse eigenaars van twee campers.. (haha tijdelijk dan)

Tot de dag van vandaag wordt er nog steeds af en toe aan deze website gewerkt en dat blijven we ook met alle plezier doen!
Het is even stil geweest met nieuwe berichten plaatsen,
maar we hopen zo langzamerhand weer wat meer tijd voor het bloggen  van deze website over te houden.

Kortom genoeg informatie om u niet te hoeven vervelen!
Heeft u tips of wilt u uw eigen ervaringen delen? Stuur ons dan een email.