Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Ariënne en Stephan een stel van midden dertig, wij zijn helemaal verknocht aan kamperen. Onze 2 mopshonden gaan altijd trouw met ons mee op vakantie, we zouden geen leuke vakantie kunnen hebben zonder ze.

Wij houden van veel natuur, rust en niet te veel drukte en Nederlanders om ons heen in het land waar wij ons op dat moment bevinden.

Op Cheetahtravel.nl kunt u onze camping en camperplaatsen beoordelingen vinden. Waar moet je op letten als je de hond mee neemt op vakantie?
Al onze klussen aan de VW-T3 camper (die inmiddels zomer 2013 is verkocht ) kan u ook vinden op de website; van vernieuwd interieur met Cheetah look tot nieuwe onderdelen op het technische vlak. 
Daarnaast wat extra informatie, tekeningen en bouwplaten van verschillende types Volkswagen campers en busjes.

Verder vind je hier onze vakantie ervaringen van diverse campings en camperplaatsen, met daarnaast informatie over vakantie landen in Europa, diverse kampeertips, dagje weg in eigen land. Op het moment hebben wij geen camper meer, maar reizen nog graag rond in Nederland en de rest van Europa. Het is wel even heel wat anders zonder een camper. Maar in de toekomst willen we zeker weer een camper aanschaffen. Want slapen in een tentje is niet echt ons ding. Eenmaal een camperaar altijd een camperaar!

Zoals de naam van de website het al zegt, Cheetah.
Waarom hebben we voor deze naam gekozen? Omdat één van ons helemaal dol is op de cheetah en hun mooie vacht en omdat we erg houden van reizen op de weg in Europa. Daarom is de naam Cheetahtravel ontstaan. Zoals velen van ons misschien niet weten behoort de Cheetah tot de bedreigde diersoorten!

Tot de dag van vandaag wordt er nog steeds af en toe aan deze website gewerkt en dat blijven we ook met alle plezier doen!
Het is even stil geweest met nieuwe berichten plaatsen maar dat kwam vanwege diverse prive omstandigheden. Maar we hopen zo langzamerhand weer wat meer tijd voor het bloggen over te houden.

Kortom genoeg informatie om u niet te hoeven vervelen!
Heeft u tips of wilt u uw eigen ervaringen delen? Stuur ons dan een email.

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.