Over mij

Wie is de persoon achter Cheetahtravel?

Ik ben Ariënne, moeder van een zoontje die ik heb samen met mijn vriend. We beleven met zijn allen van alles als we onderweg zijn. Ben helemaal verknocht aan kamperen met onze Tiny huis op wielen.
Inmiddels al bij camper nummer 5 belandt.
Onze honden gaan altijd trouw met ons mee op vakantie, we zouden geen leuke vakantie kunnen hebben zonder onze trouwe viervoeters.

Ik hou enorm van de rust in de natuur en niet te veel drukte. Maar aan dat laatste ontkom je niet altijd. Want ook een grote stad bezoeken ga ik niet uit de weg, of een leuk kasteel.. Cultuur oppikken vindt ik ook erg leuk en de oude geschiedenis ga ik ook niet uit de weg.
En als we onderweg nog wat Geocaching tegenkomen is het helemaal mooi meegenomen. We combineren de vakanties met rust en ook dagen vol actieve dingen, zoals moutainbiken, suppen, zwemmen, wandelen.

Ik ben in 2009 begonnen met deze website Cheetahtravel.nl. Omdat ik bloggen leuk vindt en omdat ik al onze werkzaamheden aan onze Volkswagen T3 hoogdak camper wou vastleggen en tegelijk wilde delen met vrienden en kennisen.
De website is uitgegroeid naar alles waarin ik mij in interesseerde en ik trok daarmee ook behoorlijk wat bezoekers uit binnen en buitenland.

Op Cheetahtravel.nl kun je onze camping en camperplaatsen ervaringen lezen. De klusjes van onze oude VW_T3 camper  (die inmiddels zomer 2013 is verkocht ) van vernieuwd interieur met Cheetah look tot nieuwe onderdelen op het technische vlak. Daarnaast wat extra informatie, tekeningen en bouwplaten van verschillende types Volkswagen campers en busjes.

Verder vind je hier onze vakantie ervaringen met daarnaast informatie over vakantie landen in Europa, diverse kampeertips, dagje weg in eigen land.

Van 2017 tot 2019 waren wij in het bezit van een Ford Transit Alkoof camper en hebben daarmee fantastische trips gemaakt. De alkoof hadden we voorzien van nieuwe bekleding, en nieuwe verf binnenin. Voor de honden hadden we ook een nieuwe plek gemaakt. Zodat we er in 2019 heerlijk van konden gaan genieten.

Totdat we in de lente van 2019 met toeval tegen onze nieuwe camper aan liepen.. Ford Transit Integraal met garage achteraan, en binnenin zit boven de garage een vast 1 persoonsbed. Superhandig vonden wij en meer ruimte binnenin omdat je nu een XXL garage hebt.
We zijn  toen nog één laatste weekend met de Alkoof weggeweest en daarna hebben we deze te koop gezet.
De nieuwe eigenaren verhuren de camper ook, misschien leuk om te weten.
Ze zitten in de buurt van Amersfoort.
Toen waren we heel even de trotse eigenaars van twee campers..

Na 2 zomers vakantie vieren kwamen we de zomer van 2020 erachter dat deze indeling perfect was maar dat we heel graag een vaste treinzit wilden hebben. En dat had deze niet.
Dus zijn we het internet wezen afstruinen en kwamen toen in november 2020 een hele mooie Dethleffs Globetrotter Esprit camper tegen. Deze is integraal en 1 meter langer dan de vorige. En er zijn 6 slaap plaatsen aanwezig. Dus wij zijn tevreden en hopen dat dat ook voorlopig  blijft.

Sinds februari 2021 zijn we in het bezit van een bus camper. Een Fiat Ducato. Over deze bus kan je hier meer lezen.

Tot de dag van vandaag wordt er nog steeds af en toe aan deze website gewerkt en dat blijf ik ook met alle plezier doen! Maar een baan hebben naast het moeder zijn en het huishouden valt ook niet altijd mee. En veel tijd overhouden om te bloggen schiet er nog wel is in.
Het is even stil geweest met nieuwe berichten plaatsen,
maar ik hoop zo langzamerhand weer wat meer tijd voor het bloggen  van deze website over te houden.

Kortom genoeg informatie om je niet te hoeven vervelen!
Heb je tips of wilt je samenwerken met mij of je eigen ervaringen delen? Stuur ons dan een email.