Onze camperbus.

Begin februari 2021 hebben we deze Fiat Ducato camperbus gekocht. We wisten van te voren dat het een project zou worden. Want het interieur zag er wat vergaan uit en dat kunnen we natuurlijk veel mooier maken. Op mijn Instagram zal ik af en toe wat plaatsen, maar ook hier kan je alles stap voor stap volgen.

Deze tekst vond ik wel erg toepasselijk aangezien we nog steeds in die vervelende Corona tijd leven. Met de camper kan je toch even weg en kan je veilig in je eigen bubble leven, oftewel je tiny house op wielen. Je bent niemand tot last. Dat is toch wel erg fijn, je bent er eventjes tussenuit en andere omgeving.. Wij kiezen vaak voor de natuur om ons heen.

Zoals de volgers van mij op Instagram inmiddels weten hebben wij eind vorig jaar (2020) een andere camper gekocht. Dus hebben we nu met de buscamper erbij twee campers. Tevens willen we de bus gaan verhuren. We hebben ons twee weken terug aangemeld bij de bekende verhuur website Camptoo. Via Camptoo kun je de beschikbaarheid van onze camperbus zien. Mocht je interesse hebben om onze bus te huren, twijfel dan niet en stuur mij dan even een berichtje.

Hieronder zie je wat fotootjes van de Buscamper “De Witte Wolf” zoals we deze gekocht hebben. Klik op de foto voor een vergroting.

Het is de bedoeling dat als de camperbus genaamd “De Witte Wolf” terug is van de garage we hem eerst gaan opknappen voor hij de verhuur in gaat. We wachten met smart tot we kunnen beginnen met “De Witte Wolf” maar er waren wat problemen met de levering van de bladveren.. en sinds Corona er is gaat overal extra tijd in zitten, zucht. Dus het is niet anders, het mooie weer is er en dan wil je beginnen. Maar zonder bus kan je weinig hé?

Daarnaast krijgt hij nog een metamorfose zodat de camperbus er straks een stuk aangenamer uit ziet. Ik ga nog niets verklappen, want natuurlijk hebben wij al wat ideetjes op een rijtje gezet.
Maar zoals beloofd houdt ik jullie op de hoogte. Dus hopelijk kan ik jullie de volgende keer alvast wat meer laten zien van de binnenkant.

Hier ben ik weer voor een update :

Hier ben ik weer en zal proberen het kort te houden.

We zijn afgelopen weken druk bezig geweest.. En voor de mensen die mijn Instagram account in de gaten hebben gehouden hebben zelfs al kunnen zien dat we de camperbus al een keer hebben verhuurd.

De tijd gaat hard, helaas hebben we nog niet zoveel huurders als dat we gehoopt hadden. Probeer zelf genoeg reclame te maken maar misschien komt het nog wel. Wel wil ik er aan toe voegen.. dat als ik van te voren wist dat er zoveel meer bij kwam kijken (bij verhuren) dan was ik er nooit aan begonnen.

Veel mensen wilden de camperbus huren en achteraf toch maar niet.. Dan denk ik, hoe kan het dat ze gaan twijfelen? Tja en 4 personen passen niet in de camperbus haha hebben ze de tekst dan wel goed gelezen die bij ons profiel staat vermeld? Waarschijnlijk niet, maar ook geen idee wat er in hun hoofden omgaat. Ook was er laatst 1 huurder die had zich bij meerdere campers gemeld voor de verhuur. WAT??? Waarom huur je uberhaupt meerdere campers voor één periode dat je op vakantie gaat? Dat doe je toch ook niet als je een huisje of appartement huurt ergens in het buitenland of camping? Heel raar, we hebben deze meneer ook gemaild dat we graag willen dat hij zijn aanvraag annuleert. Want schijnbaar heeft hij een andere camper op het oog en hebben liever iemand die dolgraag met onze camperbus op pad gaat.

Tenslotte geven wij wel onze camperbus van waarde mee aan onbekenden.
Maar goed ik zou het kort houden, zo te lezen lukt mij dat opnieuw niet haha. We zijn een paar weken druk geweest met schuren, grondverven, verven en verven en verven.. je blijft bezig als je drie kleuren verf hebt.
Zoals je hierboven hebt gezien heb ik ook 3 plattegronden gemaakt van de de indeling van de camperbus. Dat om de huurders meer overzicht te geven van de inrichting van de camper.

Overigens verhuren wij de camperbus met een zeer complete inventaris, barbeque met gasaansluiting aan de buitenkant van de camperbus, stoelen met zitkussens, tafel, tenttappijt.. kortom alleen je kleding, beddengoed en je boodschappen mee en je vakantie kan gaan beginnen.

Maar we zijn klaar, hieronder zie je het resultaat. Klik op de foto voor een uitvergroting.

Als laatste zal ik nog even een keer achter de naaimachine moeten gaan zitten, om een vliegengordijn te realiseren voor de zijdeur.. Mocht het zo warm zijn dat je dan met de zijdeur open kunt gaan slapen en daardoor wel de muggen en overige insecten buiten kan houden.