Over mij

 

Wie is de persoon achter Cheetahtravel?


Ik ben Ariënne, midden veertiger. Alhoewel ik nogal jong van geest ben, (van innerlijk en uiterlijk) word ik veelal nog tien jaar jonger geschat. Ik ben een trotse ondernemende moeder van een zoontje die ik samen heb met mijn partner Stephan. We beleven volop avonturen met z’n allen als we ‘onderweg’ zijn, dat kan overal zijn natuurlijk. Maar veelal op dagjes weg in Nederland, op vakantie of weekendjes weg. 

We zijn helemaal verknocht aan kamperen met onze Tiny huis op wielen. Inmiddels al bij camper nummer 5 belandt.
Ik zal later hier meer over vertellen.
Onze mopshondjes gingen tot het jaar 2012 altijd trouw met ons mee, daarna bewaakte onze herder ons huisje op wielen als we er niet waren. We zouden niet weten hoe het is om zonder viervoeter (s) op vakantie te gaan.

Ik hou van de rust in de natuur en dat te combineren met af en toe een dagje drukte.
Want ook een grote (oude/Hanze/Vesting stad) bezoeken of een leuk museum, kasteel staan nog steeds op mijn verlanglijstje. Historische cultuur ontdekken en opsnuiven in een ander land vindt ik ook erg belangrijk.
We combineren de vakantie’s meestal met rust en een dag vol actieve dingen samen met onze zoon, zoals hiken in de bergen, moutain-biken, suppen, zwemmen, of wandelen. Want jong geleerd is oud gedaan 🙂 

Ik ben in 2009 begonnen met deze website Cheetahtravel.nl. Omdat ik bloggen leuk vindt en omdat ik al onze werkzaamheden aan onze Volkswagen T3 hoog dak camper wou vastleggen en tegelijk wilde delen met vrienden en kennissen. Deze website is uitgegroeid naar eigenlijk alles waarin mijn interesses lagen.
Ik trok daarmee ook behoorlijk wat bezoekers uit binnen en buitenland.

Op Cheetahtravel.nl kun je onze camping en camperplaatsen ervaringen lezen. De klusjes van onze oude VW_T3 camper  (die zomer 2013 is verkocht ) van vernieuwd interieur met Cheetah-look tot nieuwe onderdelen op het technische vlak. Daarnaast wat extra informatie, tekeningen en bouwplaten van verschillende types Volkswagen campers en busjes.

Verder vind je hier informatie over vakantie landen in Europa, diverse kampeertips, dagjes weg in eigen land.

Tot de dag van vandaag wordt er nog steeds af en toe aan deze website gewerkt en dat blijf ik (Ariënne) ook met veel plezier doen! Maar een parttime baan hebben naast het moeder zijn, met alle huishoudelijke werkzaamheden, boodschappen doen en daarnaast sinds 2022 een grote moestuin erbij.
Dat betekent uiteindelijk dat ik amper tijd over houdt, want ik vindt veel dingen leuk. Ik heb gewoon té weinig tijd.
Het belangrijkste is, dat ik graag wil blijven genieten van alle dingen die ik doe en dat niets moet.  

Wel vindt ik het leuk om zo nu en dan een berichtje te plaatsen op de Instagram pagina van Cheetahtravel.
Inmiddels heb ik twee accounts van Cheetahtravel daar.. Eén gericht op speciaal de moestuin, deze kan je vinden onder deze link. En de andere pagina over alle reizen die ik samen met mijn gezin heb gemaakt, dat is deze link die je overigens ook vindt op de homepagina van deze website.

Heb je tips of wilt je samenwerken met mij of je eigen ervaringen delen? Stuur mij dan een email.
Maar een berichtje via één van mijn Instagram pagina’s of via de pagina op Facebook kan ook.

0 0 Stemmen
Article Rating
Abbonement
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag jouw mening hierover willenx