Over mij

 

Wie is de persoon achter Cheetahtravel?


Ik ben Ariënne, midden veertiger. Alhoewel ik nogal jong van geest ben, (van innerlijk en uiterlijk) word ik veelal nog tien jaar jonger geschat. Ik ben een trotse ondernemende moeder van een zoontje die ik samen heb met mijn partner Stephan. We beleven volop avonturen met z’n allen als we ‘onderweg’ zijn, dat kan overal zijn natuurlijk. Maar veelal op dagjes weg in Nederland, op vakantie of weekendjes weg. 

We zijn helemaal verknocht aan kamperen met onze Tiny huis op wielen. Inmiddels al bij camper nummer 5 belandt.
Ik zal later hier meer over vertellen.
Onze mopshondjes gingen tot het jaar 2012 altijd trouw met ons mee, inmiddels bewaakt onze mechelse herder ons huisje op wielen als we er niet zijn. We zouden niet weten hoe het is om zonder viervoeter op vakantie te gaan.

Ik hou van de rust in de natuur en dat te combineren met af en toe een dagje drukte.
Want ook een grote (oude/Hanze/Vesting stad) bezoeken of een leuk museum, kasteel staan nog steeds op mijn verlanglijstje. Historische cultuur ontdekken en opsnuiven in een ander land vindt ik ook erg belangrijk.
We combineren de vakantie’s meestal met rust en een dag vol actieve dingen samen met onze zoon, zoals hiken in de bergen, moutain-biken, suppen, zwemmen, of wandelen. Want jong geleerd is oud gedaan 🙂 

Ik ben in 2009 begonnen met deze website Cheetahtravel.nl. Omdat ik bloggen leuk vindt en omdat ik al onze werkzaamheden aan onze Volkswagen T3 hoogdak camper wou vastleggen en tegelijk wilde delen met vrienden en kennissen. Deze website is uitgegroeid naar eigenlijk alles waarin ik mij in interesseerde. Ik trok daarmee ook behoorlijk wat bezoekers uit binnen en buitenland.

Op Cheetahtravel.nl kun je onze camping en camperplaatsen ervaringen lezen. De klusjes van onze oude VW_T3 camper  (die zomer 2013 is verkocht ) van vernieuwd interieur met Cheetah look tot nieuwe onderdelen op het technische vlak. Daarnaast wat extra informatie, tekeningen en bouwplaten van verschillende types Volkswagen campers en busjes.

Verder vind je hier informatie over vakantie landen in Europa, diverse kampeertips, dagjes weg in eigen land.

Nu even wat informatie over de andere campers, die wij in het verleden hebben gehad.
Van 2017 tot 2019 waren wij in het bezit van een Ford Transit Alkoof camper en hebben daarmee fantastische trips gemaakt. De alkoof hadden we voorzien van nieuwe bekleding, en nieuwe verf binnenin. Voor de honden hadden we ook een nieuwe plek gemaakt. Zodat we er in 2019 heerlijk van konden gaan genieten.

Totdat we in de lente van 2019 met toeval tegen een integraal camper aan liepen.. Ford Transit met garage achteraan, en binnenin zit boven de garage een vast 1 persoons bed. Superhandig vonden wij en meer ruimte binnenin omdat je nu een XL garage hebt.
We zijn  toen nog één laatste weekend met de Alkoof weggeweest en daarna hebben we deze te koop gezet.

Na twee super toffe zomer vakantie’s, kwamen we in de zomer van 2020 erachter dat deze indeling perfect was maar dat we heel graag een vaste trein zit wilden hebben, dat had deze helaas niet. 
Dus zijn we het internet wezen afstruinen en kwamen toen in november 2020 een hele mooie Dethleffs Globetrotter Esprit camper tegen. Deze is integraal en 1 meter langer en er zijn 6 slaap plaatsen aanwezig. Die extra slaapplaatsen hebben we helemaal niet nodig, maar wel een vaste plek om altijd te kunnen zitten, want wat dacht je bijvoorbeeld van slecht weer buiten? 

Sinds februari 2021 waren we in het bezit van een bus camper. Een Fiat Ducato. Deze wilden we erbij hebben voor de weekendjes weg… maar de kosten voor deze bus in onderhoud en bezit ervan viel hoger uit dan verwacht.
We wilden de bus verhuren en hebben dat een paar keer gedaan. Maar wat een werk gaat daar in zitten, na een klein half jaartje hebben we de camperbus verkocht. Zo maar dat… Dat doen we NOOIT meer!! 

Tot de dag van vandaag wordt er nog steeds af en toe aan deze website gewerkt en dat blijf ik (Ariënne) ook met veel plezier doen! Maar een parttime baan hebben naast het moeder zijn, met alle huishoudelijke werkzaamheden, boodschappen doen en daarnaast nu ook een grote moestuin onderhouden.
Betekent uiteindelijk dat ik amper tijd over houdt, want ik vindt veel dingen leuk. Ik heb gewoon té weinig tijd.
Het belangrijkste is, dat ik graag wil blijven genieten van alle dingen die ik doe. 
En dat ik niets moet.  

Wel vindt ik het leuk om zo nu en dan een berichtje te plaatsen op de Instagram pagina van Cheetahtravel.
Inmiddels heb ik twee accounts van Cheetahtravel daar.. Eén gericht op speciaal de moestuin, deze kan je vinden onder deze link. En de andere pagina over alle reizen die ik samen met mijn gezin heb gemaakt, dat is deze link die je overigens ook vindt op de homepagina van deze website.

Heb je tips of wilt je samenwerken met mij of je eigen ervaringen delen? Stuur mij dan een email.
Maar een berichtje via één van mijn Instagram pagina’s of via de pagina op Facebook kan ook.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.