Over mij

Wie is de persoon achter Cheetahtravel?

Ik ben Ariënne, moeder van een zoontje die ik heb samen heb met mijn partner Stephan. We beleven volop avonturen met zijn als we onderweg zijn. Ik ben helemaal verknocht aan kamperen met onze Tiny huis op wielen.
Inmiddels al bij camper nummer 5 belandt.
Onze mopshondjes gingen altijd gaan trouw met ons mee op vakantie, helaas zijn ze er sinds 20212 niet meer..  Onze mechelse herder bewaakt nu ons huisje op wielen als we eropuit zijn.
We zouden niet weten hoe het is om zonder viervoeter op vakantie te gaan.

Ik hou van de rust in de natuur en dat te combineren met af en toe een dagje drukte.
Want ook een grote oude stad bezoeken of een mooie kasteel dat staat elk jaar wel op het verlanglijstje.
Cultuur oppikken vinden we ook erg belangrijk.
We combineren de vakanties met rust en ook dagen vol actieve dingen, zoals hiken in de bergen, moutainbiken, suppen, zwemmen, wandelen.

Ik ben in 2009 begonnen met deze website Cheetahtravel.nl. Omdat ik bloggen leuk vindt en omdat ik al onze werkzaamheden aan onze Volkswagen T3 hoogdak camper wou vastleggen en tegelijk wilde delen met vrienden en kennisen. Dezw website is uitgegroeid naar alles waarin ik mij in interesseerde en ik trok daarmee ook behoorlijk wat bezoekers uit binnen en buitenland.

Op Cheetahtravel.nl kun je onze camping en camperplaatsen ervaringen lezen. De klusjes van onze oude VW_T3 camper  (die zomer 2013 is verkocht ) van vernieuwd interieur met Cheetah look tot nieuwe onderdelen op het technische vlak. Daarnaast wat extra informatie, tekeningen en bouwplaten van verschillende types Volkswagen campers en busjes.

Verder vind je hier onze vakantie ervaringen met daarnaast informatie over vakantie landen in Europa, diverse kampeertips, dagje weg in eigen land.

Van 2017 tot 2019 waren wij in het bezit van een Ford Transit Alkoof camper en hebben daarmee fantastische trips gemaakt. De alkoof hadden we voorzien van nieuwe bekleding, en nieuwe verf binnenin. Voor de honden hadden we ook een nieuwe plek gemaakt. Zodat we er in 2019 heerlijk van konden gaan genieten.

Totdat we in de lente van 2019 met toeval tegen een integraal camper aan liepen.. Ford Transit met garage achteraan, en binnenin zit boven de garage een vast 1 persoonsbed. Superhandig vonden wij en meer ruimte binnenin omdat je nu een XL garage hebt.
We zijn  toen nog één laatste weekend met de Alkoof weggeweest en daarna hebben we deze te koop gezet.
De nieuwe eigenaren verhuren de camper ook, misschien leuk om te weten. Ze zitten in de buurt van Amersfoort.
Toen waren we heel even de trotse eigenaars van twee campers..

Na 2 zomers vakantie vieren kwamen we de zomer van 2020 erachter dat deze indeling perfect was maar dat we heel graag een vaste treinzit wilden hebben. En dat had deze niet.
Dus zijn we het internet wezen afstruinen en kwamen toen in november 2020 een hele mooie Dethleffs Globetrotter Esprit camper tegen. Deze is integraal en 1 meter langer dan de vorige. En er zijn 6 slaap plaatsen aanwezig. Dus wij zijn tevreden en hopen dat dat ook voorlopig  blijft.

Sinds februari 2021 waren we in het bezit van een bus camper. Een Fiat Ducato.

Tot de dag van vandaag wordt er nog steeds af en toe aan deze website gewerkt en dat blijf ik ook met alle plezier doen! Maar een partime baan hebben naast het moeder zijn en het huishouden runnen met daarnaast
andere hobbys. Grote moestuin onderhouden is daarbij nog bij gekomen.. Allemaal super leuk, maar er zitten maar 24uur in één dag.

Wil je meer weten over de moestuin en wat vaker wat volgen van mij?
Volg dan mijn account op Instagram.

Kortom genoeg informatie om je niet te hoeven vervelen!
Heb je tips of wilt je samenwerken met mij of je eigen ervaringen delen? Stuur ons dan een email.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.