«

»

Kamperen in stijl

Kamperen in stijl hoe doe je dat?
De leukste en tot nu toe grappigste tent waar je echt mee kan opvallen of gewoon omdat je het erg leuk vind zijn de tenten van FieldCandy.
De naam staat voor Veldsnoepjes en sommige tenten zijn ook heerlijk om te zien. Omdat het snoepjes zijn of een stuk kaas of een sandwich. Maar je hebt nog veel meer kamperen in stijl designs bijvoorbeeld schapen, het noorderlicht, houten schuur, lappendeken, gras, of een tent in de vorm van een boek. En zo kan ik nog wel even door gaan.

Kampereni n stijl doe je zo.

Ze zijn ontworpen in Jersey in Engeland. Kosten varieëren tussen  de € 331,00 en 618,00. Dat ligt er geheel aan welk design je wilt hebben.
En verkrijgbaar in heel veel leuke designs, het prikkelt je echt om zo'n tent te kopen. Het zou toch leuk zijn als sommigen mensen zo'n tent hebben. Dat zou het niet zo'n eentonige bedoeling meer zijn op de vele campings. Ze zijn ingericht voor 2 personen, waterdicht en voorzien van een katoenen binnentent. Zodat je geen condensatie hebt zoals in de meeste standaard tenten.

FieldCandy tent

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.