Even voorstellen


Allereerst vindt ik het hartstikke leuk dat je een kijkje komt nemen op Cheetahtravel.

Ik ben Ariënne, midden veertiger. Woonachtig in het midden van het land. Ik zie mijzelf als een trotse ondernemende moeder van een zoontje die ik samen heb met mijn partner Stephan. We beleven volop avonturen met z’n allen als we thuis zijn in Nederland en als we erop uit trekken met onze camper.  Ons avontuur begint zodra we de deur van ons huis dicht doen en we vervolgens vertrekken met onze camper.

We zijn helemaal verknocht aan kamperen met onze Tiny huis op wielen.
Inmiddels zijn we bij camper nummer zes belandt. Op deze pagina kan je meer over onze verschillende campers en ervaringen lezen.

Onze trouwe viervoeters gaan altijd met ons mee op vakantie.

We houden van de rust in de natuur en dat te combineren met af en toe een dagje drukte.
We combineren de vakantie’s meestal met rust en een dag vol actieve dingen samen met onze zoon, zoals hiken in de bergen, moutain-biken, suppen, zwemmen, of wandelen. Want jong geleerd is oud gedaan 😉

Ik ben in 2009 begonnen met deze website Cheetahtravel.nl. Omdat ik bloggen leuk vindt en omdat ik al onze werkzaamheden aan onze Volkswagen T3 hoog dak camper wou vastleggen en tegelijk wilde delen met vrienden en kennissen. Deze website is uitgegroeid naar eigenlijk alles waarin mijn interesses liggen. Ik trok daarmee ook bezoekers uit zowel binnen en buitenland.

Op Cheetahtravel.nl kun je onze camping en camperplaatsen ervaringen lezen. De klusjes van onze oude VW-T3 camper  (die zomer 2013 is verkocht ) van vernieuwd interieur met Cheetah-look tot nieuwe onderdelen op het technische vlak. Daarnaast wat extra informatie, tekeningen en bouwplaten van verschillende types Volkswagen campers en busjes.

Verder vind je hier informatie over vakantie landen in Europa, diverse kampeertips, dagjes weg in eigen land.

Tot de dag van vandaag wordt er nog steeds af en toe aan deze website gewerkt en dat blijf ik (Ariënne) ook met veel plezier doen! Maar een parttime baan hebben naast het moeder zijn, met alle huishoudelijke werkzaamheden, boodschappen doen en daarnaast sinds 2022 een moestuin van 100m2 erbij. Dat betekent uiteindelijk dat ik amper tijd over houdt, want ik vindt TE veel dingen leuk. Ik heb gewoon té weinig tijd en over tijd gesproken.. op deze pagina kan je er meer over lezen.

Het belangrijkste is, dat ik graag wil blijven genieten van alle dingen die ik doe en dat niets moet.  

Ook op Social media kan je mij volgen als je dat leuk vindt.
De link van Facebook en Instagram kan je linksboven op de home pagina van Cheetahtravel vinden.0 0 Stemmen
Article Rating
Abbonement
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag jouw mening hierover willenx