aquazoo

We zijn eind september 2017 op deze camping belandt omdat Stephan op zondag een survivalrun had die op een gedeelte van dezelfde camping zou plaatsvinden. De camping heet De kleine wielen en we zijn op een zaterdagochtend aangekomen. We mochten zelf een plekje uitzoeken. Vervolgens zijn we daarna naar de dierentuin Aquazoo gegaan. Dat is 5 minuten wandelen vanaf de camping. De dierentuin was echt het hoogtepunt van ons weekendje weg in eigen land.

Het was een leuke dierentuin, die niet al te groot is. Bij binnenkomst loop je vrijwel meteen tussen de loslopende pinguïns 🐧. Verderop heb je een gedeelte waar de walibi´s dichtbij komen.. Erg leuk, ook omdat het niet een al te groot park is, waardoor het niet te druk is. Heb je zo als bezoeker sneller contact met de dieren.
Plus je loopt er zo even in een middagje doorheen en dan heb je ook alles gezien..
Dat is wel fijn, want met een jong kindje is het niet altijd haalbaar om uren weg te gaan.
Weliswaar begon het ook nog te regenen en hebben binnen even geschuild. Daar ontdekten we de vissen in het aquarium. We hadden ook best trek gekregen, maar vonden het eten niet erg bijzonder in de dierentuin. Dus dachten we laten we eens kijken in het restaurant van de camping. Ondertussen was het al einde van de middag.
Personeel van de camping was helaas erg onvriendelijk, druk met volop voorbereidingen voor zondag. En omdat het naseizoen was, was dus het restaurant gesloten en morgen konden we er wel terecht. Kortom uiteindelijk belanden we met camper en al in Leeuwarden.🤭

In Leeuwarden hebben we alsnog een hele leuke avond gehad waar we best wel lekker hebben gegeten. Vooral de toetjes en de koffie waren lekker, we belanden in een `all you can eat restaurant´ en dit soort restaurants doen er natuurlijk alles aan om winst te behalen.. Dus niet al het eten was lekker, of te zout of te smakeloos.. Maar goed, als je trek hebt dan is veel al goed, we waren er lekker even tussenuit. Er was een speelgelegenheid voor ons 🧒 zoontje, die net 1 jaar was. Dus dan hadden we allemaal vertier eraan.
De volgende dag had Stephan zijn survivalrun en begin van de middag zijn we nog even wezen wandelen en uitwaaien bij de Noordzee, het was net eb, dus was nogal wat modderig haha 😂
Al onze hondjes waren mee dus handdoeken op de grond, goed schoonmaken en de hondjes op hun plek en thuis maar de rest schoonmaken..

2017