Kampen

Kampen is één van de 12 Hanzesteden die Nederland heeft en ligt aan de rivier de IJssel.

zicht vanaf de ijssel op kampen

[mappress mapid=”53″]

Er bevind zich een camperplaats op een parkeerplaats in het centrum naast het Gemeentehuis in Kampen. Adres: Burgermeester Berghuisplein 1. Een verharde camperplaats op 5 minuten loopafstand van het leuke centrum van Kampen.
Kampen  kampen camperplaats

Er is een toiletgebouw speciaal voor de camperaars, voor dat gebouw heb je de code van het deurslot nodig. Die krijg je bij aanmelding op het stadhuis en je kan alleen tijdens openingstijden, dus NIET in het weekend. Het toiletgebouw is een nette ruimte met een toilet en een douche, waar je het chemisch toilet kunt legen en schoon water kunt nemen. De camperplaats is het gehele jaar geopend, behalve als er evenementen zijn dan is het gesloten.Je mag er maximaal 72 uur staan en per 24 uur betaal je met muntgeld in de betaalautomaat.

Kampen cp kampen3 kampen

Tegenover de camperplaats bevindt zich een bibliotheek. En er zijn slechts 2 stroom aansluitingen. Camperplaats is Gratis! Ik heb van horen zeggen dat dat komt omdat de Burgemeester van Kampen ook een grote fan is van kamperen met de camper.

Collage kampen

De winkels in Kampen zijn over het algemeen op de maandag ochtend gesloten en gaan open om 10:00. Vrijdagavond is er koopavond en dan zijn de winkels tot 21:00 open. Een leuke stad met veel aanbod aan verschillende winkels, elke maandagochtend en op zaterdag is er een markt.