Sanremo

Sanremo vonden wij een hele mooie plaats met leuke winkeltjes, genoeg terasjes aan het water. In de zomerperiode is er elke woensdag een markt. De stad is schoon, je ziet nergens rommel op straat liggen. Huizen zien er mooi uit en zelfs de stoep stenen. De fietswegen zijn erg goed geasfalteerd er mogen geen auto's op de fietspaden komen dus je rijdt er heerlijk rustig.

      

Sanremo heeft een groot casino en af en toe zie je een Ferrari of een andere dure auto rijden.De haven is ook een bezienswaardigheid met allemaal dure jachten, of het oude haventje waar  s'ochtends vroeg de visserij boten binnen komen en hun vangst proberen te verkopen op de kade.

[mappress ="26"]

Deze camperplaats in Italië aan de Middelandse Zee, ligt net iets buiten het drukke centrum, met kleine kiezelsteentjes als ondergrond. Omringd door enkele palmbomen en een stukje strand met grote reusachtige keien. Voor dat je de camperplaats oprijd zit rechts een administrateur/controleur in een klein wit bouwkeetje. Die s'avonds laat alles in de gaten houdt en checkt hoe lang je er al staat. Je mag er namenlijk niet langer staan als 3 nachten. Per nacht betaal je € 10,- in het hoogseizoen en in het laagseizoen betaal je € 7,00 per nacht. De camperplaats word aan de linkerzijde gebruikt voor vrachtwagens om te overnachten. Er zijn geen sanitaire voorzieningen aanwezig. Alleen een kraantje koud water (met tuinslang) voor drinkwater, of er ff onder te springen als koude douche. Verder heb je wat vuilnisbakken. Vlakbij de camperplaats (50meter) is een klein winkeltje waar je souveniers en wat kleins kan kopen. Je kan er lekker een kopje koffie/thee drinken voor weinig. 250 meter verderop is er een grote supermarkt. Sanremo is ons erg goed bevallen..we zijn er 3 nachten geweest (2009) Voor meer informatie verwijs ik u door naar onze vakantie verhalen. Het is er lekker rustig en de omgeving is schitterend! Gewoon erg leuk om eens naar toe te gaan. Hieronder ziet u wat foto's van de camperplaats en de omgeving. Kortom het is de moeite zeer zeker waard!
   
sanremo Sanremo Strand verkleind 4