In het plaatsje Molina di Ledro aan het Ledromeer ligt de drie sterren Camping Al Sole  De camping is in het bijzonder vanwege het unieke en mooie wellness en schoonheidscenter Chiva Som. (massage, gezichtsbehandeling, solarium, verschillende ont-stress baden) Daarnaast hebben ze een speciaal ingerichte zone waar je met z´n allen kunt barbequen en kan je er fietsen huren.

de camping  Molina di Ledro
De Camping in "Molina di Ledro" aan het Ledromeer één van de mooiste en helderste meren van Trento. Verder heb je op de camping een kleine supermarkt , pizzeria en een bar die de hele dag geopend zijn.
Adres: Camping Al Sole
           Loc. Besta – 38066 
           Molina di Ledro
 

Je staat met je tent, caravan, camper of mobile home midden in de natuur te kamperen en je kan voorzien worden van water, electriciteit en gasaansluiting.
Kluisjes zijn ook aanwezig. Honden zijn ook van harte welkom op de camping. Tegen betaling zijn er wasmachines en droogtrommels aanwezig.

Voor de kinderen is er een grote speeltuin, voetbalveld, overdekte speelzaal (tegen extra betaling), tafeltennis, zwembad en er is nog een animatieprogramma waarbij spelletjes en wedstrijden worden georganiseerd.

Buiten de camping kan u ook allerlei activiteiten ondernemen, wandelen in de omgeving "Molina di Ledro", mountainbiken, paardrijtochten of kanoooën, windsurfen, zeilen, vissen
op/en rond het Ledromeer.