Als u komt aanrijden op het kampeerterrein lijkt het alsof u een sprookjes bos inrijd.
Het terrein bevindt zich op een grot open plek midden in het bos.
De kampeerplekken zijn verdeeld over 2 grote lanen en omringd door volop groen en ruimte om u heen. De kinderen rennen zo het bos in waar ze verder kunnen gaan met spannende hutten die er al staan.
U weet zeker dat u rust heeft, want hier in het bos heeft u zelfs geen telefonisch bereik!
Erg leuk is het om eerst het gezellige bos restaurant wat te gaan eten/drinken en dan tegen de avond achter het wildkijkscherm naar de dieren te gaan kijken..

Extra informatie:
Aantal plaatsen: 28 plaatsen
Open: 1 april t/m 31 oktober
Toegankelijk voor : tenten, caravans en campers
Voorzieningen: warme douches, speelplaats, stortplaats, chemische toilets en een vuurhut
Gps Coördinaten: X 174855 Y 475121 en N 52.2637589 E 5.6780368
Meer info: kijk op de site van staatsbosbeheer.

Het bos in u omgeving heet het Speulderbos en is één van de oudste en mooiste bossen van Nederland. In dat bos staan kromme in wonderbaarlijke bochten gegroeide eiken en beukenbomen die vervolgens de sfeer bepalen van het bos. Het bos is een paradijs voor edelherten, vogels, dassen en wilde zwijnen net zoals de rest van de veluwe.
Grote kans dat u wild tegenkomt op een mooie wandel of fietsroute!

Meer informatie over de Veluwe-Midden.
De veluwe midden heeft uitgestrekte bossen, heuvels met zandverstuivingen, weidse heide velden en vennen. Met wel zo’n 10.000 hectare is Veluwe-Midden het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland.
Het omvat het Ugchelse bos, Het Leesten, het Spelderholt, het Hoenderlose Bos, het Kootwijkerveen, de bossen van Kootwijk, het Kootwijkerzand, Speulder- en Sprielderbos en de heidevelden bij Stroe en Hoog Buurlo. Dit grote gebied kan u verkennen al fietsend, wandelend of te paard.