Als je zo snel mogelijk een edelsteen of mineraal in huis wilt hebben kan je via het internet op zoek gaan naar webshops die edelstenen en mineralen verkopen.
Maar waar kan je ze nou het beste edelstenen of mineralen kopen? Zelf vindt ik een winkel prettiger want dan kan je ook zien wat je koopt en bij wie je koopt.
Via Google kun je ook vrij makkelijk winkels bij jou in de buurt vinden.

Wat ik zelf erg leuk vind zijn de winkels die naast edelstenen en mineralen, ook diverse stenen en fossielen verkopen.
Nou zag ik een tijd terug via het internet dat er ook een "edelstenen en mineralen beurzen" zijn hier in Nederland maar ook in België en Duitsland.

In 2011 zijn we op de Internationale Mineralen Beurs geweest in Rijswijk.  Deze beurs behoort tot de top 3 van de mineraal beurzen op Nederlands grondgebied.
Het was er enorm warm vanwege de lampen die de beurs verkopers gebruikten om hun edelstenen en mineralen te verlichten.
Op een gegeven moment kon ik geen edelsteen of mineraal meer zien, veelste veel van het zelfde kwam je tegen, de ene edelsteen en mineraal nog duurder dan de ander.Er zijn ook diverse beurzen in België. Mineralen en Fossielen beurs in Charleroi of de Internationale Mineralen en Fossielen beurs in Gent.
In Duitsland heb je meestal de grotere beurzen.
Internationale Mineralen en Fossielen beurs in Stuttgart

Meer dan 300 dealers van over de hele wereld komt bij één op deze beurs, fijne kristallen van de hoogste kwaliteiten uit prive collecties en nog veel meer.

Mineraal dagen in Munchen
Verkoop van mineralen, edelstenen, kristallen, fossielen, meteoren, stenen, koralen, parels, kettingen, vak materialen, boekwerken en al het overige toebehoren. 

Internationale Mineralen Beurs in Hamburg

Daar hebben ze mineralen, edelstenen, fossielen en diverse sieraden. 

Via google is er ook veel te vinden. als je maar weet hoe je moet zoeken dan vindt je een hoop. Succes!

Mocht u zelf nog tips hebben over mineralen en edelstenen laat het ons dan weten in u reactie. Wij zetten graag met hulp van u nieuwe informatie op de website.