Camping bij waterval coo ligt bij vlak bij de beroemde waterval en het prachtige stuwmeer in de provincie Luxemburg in België. De gezellige camping ligt bij het kleine plaatsje Petit-Coo
De camping heet: Camping de la Cascade
Een rustige camping bij waterval coo waarnaast een riviertje (genaamd de Ambléve) stroomt waar je heerlijk ontspannen kan vissen. Het riviertje komt uit bij de bekende watervallen. Op de camping kan je ook fietsen huren, of je vermaken op het grote sportveld naast de camping.Hieronder ziet u een luchtfoto van uit een luchtballon en daarnaast een foto vanaf de overkant van de rivier met zicht op de camping.

 

In Petit-Coo zitten wat restaurantjes, een kleine supermarkt, verderop zit er een groot kinder attractie park genaamd Plopsaland. Dan houdt het eigenlijk op en een echt dorpje konden wij het niet noemen toen wij daar in 2008 waren.


De omgeving is prachtig groen, veel bos om lekker in te wandelen of te fietsen. Voor de echte Coo adventures kan je gaan kanoën, klimmen, abseilen, boogschieten, paintball en Quad rijden. Dat kan je allemaal doen bij Club Actif Outdoor .

0 0 Stemmen
Article Rating
1 Commentaar
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Michael
11 jaren geleden

wij zijn ook op die camping geweest en het was heel erg leuk ook hebben wij er gevist en gevangen :). Verder erg mooi en rustig