Soerendonk

Camping Soerendonk 5 *****

Oftewel de naam Recreatiepark Slot Cranendonck, de camping is voor zien van een binnen en buitenzwembad, de sanitaire voorzieningen bij het zwembad vooraan de camping zijn in goede conditie. De 2 doucheruimtes en toiletten achter op de camping zijn van wat mindere kwaliteit en slecht geïssoleerd. Het kraanwater is ook niet goed warm.

Verder heeft de camping een winkel, café, cafetaria, eetcafe. wasserette, visvijver, bibliotheek, een knutselzolder en grote speeltuin en een activiteiten programma voor de kinderen en een recreatie programma voor iedereen op de camping. Je kan tegen extra betaling gaan tennissen, Jeu de boule, midgetgolfen of fietsen huren.

7 aug Donderdag Diekirch, ri Soerendonk en Nijkerk1

Honden mogen ook op de camping komen, alleen zijn ze verplicht om een hondenpenning te dragen die krijg je tegen betaling bij de receptie. Bij vertrek krijg je het geld weer terug.
Wij zijn in 2007 met de tent wezen kamperen op de camping en in 2008 hebben we er 1 week gestaan en in 2011 hebben we er 1 nachtje geslapen omdat we nog geen zin hadden om gelijk door te rijden naar  huis.

Heerlijke bosrijke omgeving De Kempen waarin je lekker kan wandelen, fietsen en mountainbiken. Er valt genoeg te zien in de omgeving.
bos Soerendonk,
Je bent vlakbij België en dan zou een bezoek aan de Achelse Kluis ook wel Sint-Bededictesabdij van Achel genoemd, zeer zeker de moeite waard zijn. De abdij heeft ook een eigen bierbrouwerij.

CHEETAHTRAVEL4 Kaart achel

Wat ook erg leuk is om een dagje te gaan kano varen op de Dommel.
Dat gaat via de organisatie Rofra, opstap punt is Molenstraat 211 in Valkenswaard. Je kan kiezen vanaf welke plaats je begint, vanaf Neerpelt in België vaar je in ongeveer 4.5 uur terug naar Valkenswaard of als tweede opstappunt, Borkel en Schaft (België) dan vaar je in ongeveer 2 uur terug naar Valkenswaard. Je wordt er met de touringcar bus naar toe gebracht. En je vaart weer terug naar je beginpunt waar je auto op de parkeerplaats staat. Onderweg kom je langs koeien, weilanden, restaurantjes.. erg leuk!

Vakantie 2009
Kortom er is voor ieder wel wat te beleven, wil je naar de grote stad dan zit Eindhoven om de hoek..