Hüttenhof hebben we puur met toeval ondekt.. we reden op de E43 richting het zuiden en hadden besloten het binnenland eens te gaan ontdekken. Voorbij Ellwangen kwamen we door een prachtig gebied en zo geraakten we in Hüttenhof en kwamen we bij de camping.

[mappress mapid=”39″]

Waldcamping Gastätte Hüttenhof
4 ****
Adres: Hüttenhof 1 73494 in Rosenberg-Hüttenhof.
Voor route
beschrijving zie website van de camping.

Deze camping is echt een aanrader als je van natuurgebied en rust houdt.
Appelbomen staan om je heen en verder hebben we alleen paar meter verderop buren gehad. En een stukje verder loop je zo het bos in.

Huttenhof

Sanitair is uitstekend, en je kan er goedkoop eten. Er is een klein winkeltje aanwezig waar je ijs, brood en dergelijk kan kopen. Voor kinderen is er een speelruimte op de zolder aanwezig.

We hebben ons er een paar dagen prima vermaakt. We waren daar op een doordeweekse dag toen was het er heerlijk rustig. In het weekend op zaterdag werd het wat drukker met wat jongeren en muziek. Dus als van rust houdt zou ik er op een doordeweekse dag naar toe gaan.

omgeving Huttenhof

In de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen.. Wij zijn met de fiets eigenlijk zomaar gaan fietsen en kwamen in het dorpje Adelmannsfelden uit. Een klein plaatsje met stijle wegen maar het was voor ons zeker de moeite waard. De mensen in de kleine dorpen zijn er heel vriendelijk..Het vrouwtje in de kleine dorpswinkel in Adelmanssfelden vertelde ons dat er nauwelijks toeristen in haar winkel kwamen.