De Dellen

Natuurcamping de Dellen bevindt zich in Noord-Veluwe, vlakbij Epe. Even verderop heb je ook de plaatsen ‘T Harde en Heerde. Deze natuurlijke camping bevindt zich midden in natuurgebied de Dellen en bevindt zich in Noord-Veluwe. De locatie bevindt zich midden in het bos, de toegangsweg verloopt via een hek die je zelf even dient open te doen, en achter je dient te sluiten.. Via de zandweg rij je langszaam naar de camperplaats toe, tenslotte rij je in een natuurgebied dus hard rijden is niet toegestaan.

Hieronder zie je wat fotootjes van de Natuurcamping de Dellen.

entree vanaf de weg

Als je een camper hebt die zelf voorzien is of je hebt zelf weinig nodig dan is dit een prima natuurcamping om te overnachten. Middenin een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Het is wel handig om met een camper te komen, er is een chemisch toilet stortplaats aanwezig en een vuilcontainer en weliswaar een handpomp voor grondwater (geen drinkwater, na koken wel te gebruiken).
Verder is er bij de natuurcamping een groot veld met omheining waar je je tent neer kan zetten.


entree natuurcamping
zicht op de natuurcampng

De tekst hierboven stond al tijdje om vervolgens gepubliceerd te worden nu, maar nou hoorde ik een tijdje terug dat het veel duurder is geworden. Dus ik ging op onderzoek, na wat beoordelingen te hebben gelezen wordt ik hier ook niet zo vrolijk van..

Wij zijn hier in Corona tijd een keer naar toe geweest en hebben het ontzettend naar onze zin gehad. ALTHANS, toen wij er waren, ik heb nog gedacht of ik dit bericht wel moet plaatsen, want het is echt een mooie locatie midden in het bos.

Maar omdat er nu een nieuwe eigenaar is, die het zo leuk vindt om gelijk de tarieven te verhogen..
Dat maakt het minder aantrekkelijk om er opnieuw naar toe te gaan. Het schijnt dat de natuurcamping alleen toegankelijk is geworden voor leden van CCN, Camper Club Nederland of NCC, Nederlandse Camper Club. Niet-leden zouden de hoofdprijs betalen om daar een nachtje te overnachten,
€24,00 incl toeristenbelasting. Wij betaalden wij in 2020 voor één overnachting met 2 personen incl toeristenbelasting €10,50 voor Geldersch Landschap en Kastelen. dus dat betekend dat de prijzen
flink zijn gestegen, desondanks blijft deze plek een pracht locatie.