Op vakantie in 2009 kwamen we in Vianden een winkel tegen met allemaal miniatuur volkswagen busjes. Oh wat leuk dachten wij, precies dezelfde Volkswagen Westfalia Joker Camper als wij maar dan hadden ze geen bruin. Ze vertelden in die winkel tegen ons dat hij ook niet bestond in het bruin/wit. Wij balen en bedachten ons we kopen er toch 2 een hele witte en een groen/witte.
Dan hebben we er toch één. Er zijn maar 1000 exemplaren van gemaakt, misschien kunnen we hem ooit ruilen.

Eenmaal thuis en ongeveer een half jaar later kwam ik via internet er achter dat er wel een bruine bestond. Ik baalde behoorlijk maar heb het maar zo gelaten.
Nou heb ik dit jaar pas de hele witte miniatuur verkocht via de bekende 2e handse website.
En van dat geld heb ik bij Tinycars een bruine miniatuur Volkswagen T3a  Westfalia "Club Joker" Hoogdak Camper gekocht.
De website is afkomstig uit Nederland en de service is perfect. De prijs voor deze soort miniatuur is de op één na goedkoopste van Nederland.

De goedkoopste heeft een geen foto's van alle miniaturen en de website is erg overzichtelijk en reageert niet binnen 3 uur terug op een email. En als je dan toch waarschijnlijk een klant krijgt vindt ik dat je daar je best voor moet doen. En dat doet Tinycars dus heel goed! Je betaald  € 31,00 incl. Btw.
Als u op de link klikt (klik met je muis op het woord "link") komt u op de website van Tinycars.

Ze hebben niet alleen campers maar ook caravans, bestelbussen, brandweerwagens, ambulance's, politieautos, vrachtwagens en nog veel meer.