In de omgeving van het hart van het Overijssels Vechtdal bevindt zich naast derivier de Overijsselse Vecht een leuk toeristisch stadje genaamd Ommen.

[mappress mapid=”50″]

De camperplaats bevindt zich aan de Beerzerweg 3, 7731 PA in Ommen. En ligt naast een historische boerderij en maakt deel uit van het landgoed “de Stekkenkamp” van Ommen.
Camperplaats Ommen2

Er zijn 8 camperplaatsen, maximaal 3 dagen mag je er staan en het hele jaar geopend.De kosten zijn 7,50 per nacht, plus 0,80 euro toeristenbelasting per persoon. Hierin is gebruik van elektriciteit inbegrepen. Het staangeld moet met vermelding van naam en kenteken in een speciale enveloppe in een brievenbus worden gedeponeerd. Ook is er een mogelijkheid voor vuilstort, legen van het chemisch toilet, lozen vuilwater tank, afvalbakken, drinkwater verkrijgbaar en douches en toiletten.

groeten uit ommen

Er zijn vele fietsroutes in de omgeving,  zo’n 15 km verderop heb je “de Lemelerberg” die is ontstaan in de ijstijd (net zoals de “Holterberg” in Nijverdal) groot heuvel landschap met veel bos en heide waar je volop kan wandelen, mountainbiken, fietsen.
Kortom voor de natuur en water liefhebbers is hier voldoende te beleven.