We zijn inmiddels alweer een weekje thuis van vakantie en wat hebben we het ontzettend naar onze zin gehad. We zijn weer in het bezit van een camper. Het is best snel gegaan allemaal, de beslissing dat we op vakantie gingen tot de koop van onze eigen camper. Maar soms loopt het zo en kom je “de juiste camper” tegen en dan moet je het gewoon doen! En absoluut niet wachten tot later, we leven nu en later komt er dan misschien niet meer van… 

onze camper

Tadaaaaa, dit is onze camper! Nadat we de camper hadden opgehaald hebben we thuis de camper ingepakt, het nodige moeten aanschaffen. Een week later zijn we ermee op vakantie gegaan, de mopshondjes gingen uiteraard ook mee, Florian achterin in zijn autostoeltje, beetje naar buiten kijken..
Daarvoor heeft Stephan een speciale hoge gordel geplaatst zodat hij veilig mee kan, achterin zaten alleen heupgordels. Veiligheid staat tenslotte op nummer één! Vervolgens wat leuke stickers erop geplakt en natuurlijk ff reclame maken voor deze website, hihihi dus wij vallen daardoor extra op.

Eenmaal ingestapt en onderweg konden het nog steeds niet geloven dat we nu in onze eigen camper op vakantie gingen! Het voelt gelijk zoveel beter aan.. We hadden van te voren wel wat gepland, we wilden heel graag via Slovenië naar Kroatië en zeiden tegen elkaar we gaan tot aan Split (Kroatië) en dan zien we wel even hoe we weer terug gaan. 🤭Maar het rijden in Kroatië ging zo gemakkelijk, voor we het wisten waren we Mlini. Daar spraken we mensen op de camping, ze vertelden ons “Als je genoeg tijd hebt, zou ik ook nog even naar de baai van Kotor gaan en naar Kotor zelf in Montegro. Het is veel rustiger dan het overvolle Dubrovnik en goedkoper.
Uiteindelijk zijn we eerst vanaf Mlini met de boot naar Dubrovnik gegaan en tenslotte zijn we dus in Montenegro belandt. Als hoogtepunt, letterlijk en figuurlijk, want we zijn op de berg van Kotor geklommen, vele trappen op 😲 hijg, hijg. Om daar vervolgens van het prachtige uitzicht over de beroemde baai te kunnen genieten..
Dubrovnik is mooi maar erg toeristisch, maar ook Kotor is prachtig!

Het filmpje hieronder laat alvast zien hoe mooi het is in Montenegro. 

Hieronder wat fotootjes van onze vakantie, het is best lastig om te moeten kiezen uit de vele foto’s die we gemaakt hebben..

We hebben precies 4800 kilometer gereden in 4 weken tijd!!
En gaan op vakantie waar een camper voor bedoeld is, om er mee rond te trekken.. 😁