20-02-09-8klein
Onlangs kwamen we er achter dat er iemand bij ons in de straat de spiegel van de camper heeft kapot gemaakt.. Het vroor in de nacht daarvoor niet meer, dus gaan wij er maar vanuit dat iemand de spiegel kapot heeft gemaakt. Erg jammer want er zat ook nergens een briefje.. Daar baal je dan ontzettend van en John van T3bus.nl kon mij ook niet verder helpen. Op internet veel gezocht en uiteindelijk op het vw- busforum terecht gekomen waar ik me maar eens heb aangemeld. Echt een leuk forum waar je echt alles kan vinden over de Volkswagen bus. Ook ik weet niet alles natuurlijk. En daar hadden een paar leden wat handige tips en linkjes voor me. Maar niet elke link betekend voor iedereen het zelfde. Want op sommige (Nederlandse) site's bieden ze ze wel aan, 2e handse of nieuw maar daar betaal je dan wel weer voor. Tenslotte verdienen hun eraan en daar pas ik voor. Mij twee 2e handse spiegels aanbieden die wat verweerd zijn  voor 65 Euro! Of 1 nieuwe spiegel voor 50 Euro.  Terwijl ik via een Duitse site 1 nieuwe  spiegel kan bestellen voor het leuke bedrag van maar 31 Euro. Kijk en dat zijn nou prijzen.. Dan houdt ik liever zelf geld over in mijn portomonnee. En dan durven ze dan ook nog aan mij te vragen waar ik die goedkopere spiegel vandaan ga halen. Ja daag denk ik dan. Gaat je niets aan.  Want dan gaan ze over mijn rug geld ermee verdienen. Daar begin ik niet aan, ik help liever andere volkswagen liefhebbers ermee dan verkopers die er toch maar een slaatje proberen uit te slaan.